За Вила Папу

Вила Папу се наоѓа на најубавото гратче во Македонија, Крушево, во близина на галеријата на Никола Мартиновски, на местото познато како Струнга.

Вилата располага со:

 • * Две двокреветни студиа (11 и 12)
 • * Еден трокреветен/четворокреветен апартман (32)
 • * Два петокреветни апартмани (21 и 22)
 • * Еден шестокреветен апартман (31)

Студиа и апартмани

Студиата располагаат со:

 • * Посебна комплетно опремена кујна
 • * Посебно купатило
 • * Кабловска
 • * Wi-Fi
 • * Парно греење

Апартманите располагаат со:

 • * Посебна комплетно опремена кујна
 • * Посебно купатило
 • * Спална соба
 • * Кабловска
 • * DVD
 • * Wi-Fi
 • * Парно греење
 • * Тераса

Вила Папу на Facebook

Контакт: +389 75 454 186 +389 78 303 244